Pastravi rasol cu legume din: pastrav, otet, sare, ulei, lamaie, legume, verdeata. Ingrediente: 4-6 păstrăvi 2 linguri cu oţet sare 3-4 linguri cu ulei de măsline 1/2 lămâie legume fierte crenguţe de verdeaţă Mod de preparare: Curăţaţi păstrăvii de intestine, înlăturaţi-le capetele, puneţi la fiert în apa care clocoteşte în care aţi pus 2 […]
Pastravi rasol cu garnitura de cartofi natur
PrinteazaPastravi rasol cu garnitura de cartofi natur din: pastravi, ceapa, sare, unt, cartofi, patrunjel, lamaie, otet
Ingrediente:
- 6 păstrăvi a 200 g
- 1 ceapă
- sare
- 50 g unt
- 18 cartofi
- 1 legătură de pătrunjel
- 1/2 lămaie
- puţin oţet
Mod de preparare:
Păstrăvii se spală bine şi se pun într-o farfurie cu puţin oţet.
Intr-un vas se pune 1 1 apă, ceapă şi sare şi cînd apa fierbe, se pun păstrăvii să fiarbă 2-3 minute la foc domol.
Cartofii se curăţă de coajă şi se fierb în apă cu sare.
Cînd sînt fierţi, se strecoară şi se dau prin unt şi pătrunjel tocat.
Păstrăvii se aşază pe un platou oval, cu şervet şi se garnisesc cu felii de lămîie fără coajă şi pătrunjel.
Separat se servesc cartofii şi sosul olandez.
Pofta buna!
Păstrăvi rasol cu patrunjel si lamaie
Păstrăvi rasol cu patrunjel si lamaie din: pastrav, ceapa, morcovi, radacina de patrunjel, foi de dafin, boabe de piper, patrunjel verde, sare, otet, lamaie, cartofi, ulei. Ingrediente: 800 g pastrav 1 ceapa 1 morcov 1 radacina de patrunjel 1-2 foi de dafin cateva boabe de piper patrunjel verde sare otet 1 lamaie cativa cartofi 50 […]
Pastravi rasol in aspic Ingrediente: 6 păstrăvi 100 g zarzavat 1 ceapă 6 foi de gelatină 1 pahar vin roşu sare piper 1 foaie de dafin 2 albuşuri 1 legătură de pătrunjel 1/2 lămaie Mod de preparare: Zarzavatul, ceapa, dafinul se fierb în 1 1 apă cu sare şi apoi se pun păstrăvii şi […]
Pofta buna!