Pastravi cu smantana

Printeaza

Pastravi cu smantana

Ingrediente:

  • 5 păstrăvei de 200 g
  • 1 ceaşcă de smântână
  • 50 g unt
  • 1 pahar pesmet
  • 1 ceaşcă de ulei
  • sare (merge şi piper sau paprică, dar ar agresa gustul fin al peştelui nobil)

 

Mod de preparare:

Pastravi cu smantana: Păstrăveii se grijesc şi se sărează un pic, apoi se lasă să aştepte, un ceas. freacă unt cu smântână se îmbracă peştii în smântână, se tăvălesc prin pesmet, apoi iar prin smântână şi iar prin pesmet, să fie coajă groasă .

Se încinge ulei mult, se pun peştii la prăjit,1 sfert de oră, până se rumenesc.

 

Pofta buna!

 

 

 

Pizza cu Busuioc – Rețeta Savuroasă

faina de grau, drojdie, zahar, apa calda, ulei de masline,sare, sos de rosii, mozzarella, busuioc, rosie, ceapa rosie, sare, piper. Pizza cu busuioc este o reinterpretare a clasicului italian, în care busuiocul proaspăt adaugă o notă aromatică și răcoritoare, transformând pizza într-o adevărată delicatesă. Pentru a pregăti pizza […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.