Pastravi umpluti cu icre si masline cu pasta de ansoa
PrinteazaPastravi umpluti cu icre si masline cu pasta de ansoa
- 6 păstrăvi
- 200 g icre
- 12 raci mari
- 100 g ulei
- sare
- piper
- 12 măsline mari
- pastă de anşoa
- 2 ouă
- 1 legătură de mărar
- lămaie
- muştar
Mod de preparare:
Păstrăvii se curăţă, se scot oscioarele pe la burtă se spală bine, se dă sare şi piper.
Se aşază într-un platou de metal cu ulei şi se dau la cuptor 15 minute. Cînd s-au răcit, se umplu cu icrele şi se garnisesc cu raci şi cumăsline umplute cu pastă de anşoa.
Ouăle fierte tari se toacă mărunt, se amestecă cu mărarul tocat, ulei, muştar şi zeamă de lămaie şi se toarnă peste păstrăvi înainte de a fi serviţi.
Pofat buna!