Pastravi umpluti cu icre si masline cu pasta de ansoa

Printeaza

 Pastravi umpluti cu icre si masline cu pasta de ansoa

Ingrediente:Pastravi umpluti cu icre si masline cu pasta de ansoa

  • 6 păstrăvi
  • 200 g icre
  • 12 raci mari
  • 100 g ulei
  • sare
  • piper
  • 12 măsline mari
  • pastă de anşoa
  • 2 ouă
  • 1 legătură de mărar
  • lămaie
  • muştar

 

Mod de preparare:

Păstrăvii se curăţă, se scot oscioarele pe la burtă se spală bine, se dă sare şi piper.

Se aşază într-un platou de metal cu ulei şi se dau la cuptor 15 minute. Cînd s-au răcit, se umplu cu icrele şi se garnisesc cu raci şi cumăsline umplute cu pastă de anşoa.

Ouăle fierte tari se toacă mărunt, se amestecă cu mărarul tocat, ulei, muştar şi zeamă de lămaie şi se toarnă peste păstrăvi înainte de a fi serviţi.

 

Pofat buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.