Pate de casa cu vin dulce

Printeaza

Pate de casa cu vin dulce din: ficat de pui, margarina, ulei, vin dulce, sare, delikat de legume, piper.

 

Ingrediente:

  • 400 g ficat de pui
  • 250 g margarina
  • 2 linguri ulei
  • 100 ml vin dulce
  • 2 linguriţe delikat de legume
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Ficăţeii curăţaţi, spălaţi si uscaţi se pun la călit în ulei cu delikat. Se pot ajusta, după gust, cu un pic de cimbru sau de oregano.

Nu se lasă să se prăjească complet, ci doar să-si schimbe culoarea la exterior şi să fie roz la interior. Se pun ficăţeii în mixer şi se mixează adăugând margarina si vinul.

După ce s-a obţinut pasta, se potriveşte gustul cu piper, se pune în borcan şi se lasă o zi la frigider înainte de consum.

Pate de casa cu vin dulce

Pate_de_casa_cu_vin_dulce

Pofta buna!

 

 

Ouă Umplute cu Hummus

Ouă Umplute cu Hummus – Gustare Sănătoasă și Bogată în Proteine – o alternativă sănătoasă și delicioasă la rețeta clasică de ouă umplute cu maioneză. Înlocuirea maionezei cu hummus nu doar că adaugă un plus de proteine, dar și oferă o textură cremoasă și un gust plin de savoare. Această rețetă este perfectă pentru aperitive, […]

Varza Murată: Beneficiile și Istoria unui Superaliment Fermentat

Varza Murată: Beneficiile și Istoria unui Superaliment Fermentat – Varza murată, cunoscută și sub denumirea de sauerkraut, este un aliment fermentat tradițional, bogat în lactobacili și recunoscut pentru multiplele sale beneficii asupra sănătății digestive. Pentru a beneficia de proprietățile sale probiotice, este important să alegeți varza murată fermentată natural, nu cea pasteurizată. Istoria Verzei Murate […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.