Pate de ciuperci

Printeaza

Pate de ciuperci

Ingrediente:

  • 500 g ciuperci
  • 1 ceapă
  • 1 lingură făină
  • 2 linguri margarină
  • sare
  • piper
  • 1 legătură pătrunjel
  • nucşoară

 

 

Mod de preparare:

Cureţi ciupercile şi le pui fa fiert în apă cu sare, iar ceapa o decojeşti, o tai mărunt şi o înăbuşi în margarina topită.

După ce au fiert ciupercile, le treci prin maşina de tocat, le adaugi peste ceapă, presari făină, sare, piper şi nucşoară după gust şi le căleşti împreună, amestecând continuu.

După 15 minute dai pateul deoparte, îl pui într-un bol sau pe o farfurie şi pre­sari verdeaţa tocată.

Pate de ciuperci

 

Poftă bună!

 

 

 

1 comentariu

  1. Este ft bun. Este a doua oara cand prepar pate de ciuperci

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.