Pate de conopida

Printeaza

Pate de conopida din: conopida, caju, seminte, ulei, curry, lamaie.

Ingrediente:Pate de conopida

  • 3 linguri caju
  • 2 linguri seminţe de floarea-soarelui
  • 2 linguri seminţe de bostan
  • 1 ardei
  • 4 linguri ulei de floarea-soarelui
  • 1 linguriţă pudră de curry
  • sucul de la 1 lămâie
  • 1/2 conopidă
  • marar
  • rosii

 

Mod de preparare:

Se pun la hidratat 3 linguri caju, 2 linguri seminţe de floarea-soarelui şi 2 linguri seminţe de bostan

După 3 ore se spală sub jet de apă rece, apoi se mixează cu 1 ardei gras galben, 4 linguri ulei de floarea-soarelui, 1 linguriţă pudră de curry şi sucul de la 1 lămâie, adăugând treptat câte puţină apă. Separat, se mixeaxă în robot bucheţelele de la 1/2 conopidă mijlocie.

Se amestecă sosul cu conopida şi mărar tocat.

Se ornează pateul cu mărar şi felii de roşii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.