Pate de ficat cu ceapa verde

Printeaza

Pate de ficat cu ceapa verde din: ficat de pui, unt, untdelemn, ceapa, sare, piper.

Ingrediente:Pate_de_ficat_cu_ceapa_verde

  • 200 g ficat de pui
  • 50 g unt
  • 50 ml untdelemn
  • 2 legături ceapă verde
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Speli ficatul şi îl cureţi de eventuâle pieliţe, îl înăbuşi in puţin în ulei încins, amestecând periodic, ca să se patrundă.

Il laşi să se răcească şi îl tai în cuburi, după care îl mixezi în robotul de bucătărie împreună cu o parte din uleiul în care a fost prăjit şi untul moale, la temperatura camerei.

După ce ai obţinut o pastă omogenă, o sărezi şi condimentezi după gust. Cureţi ceapa verde, o speli bine şi o toci mărunt. O încorporezi în pasta de ficat şi omogenizezi din nou.

Pate de ficat cu ceapa verde

Pate_de_ficat_cu_ceapa_verde

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.