Pate de ficat

Printeaza

 

O reteta gustoasa de pate de ficat din: ficat de pui, ou, smantana, suc de rosii, verdeata, unt,Pate de ficat sare si cimbru.

Ingrediente:

  • 100 g ficat de pui
  • 1 ou
  • 1 lingură smântână
  • 2 linguri suc de roşii
  • verdeaţă
  • sare
  • cimbru
  • 1 linguriţă de unt

 

Mod de preparare:

Fierbi oul tare. Speli ficatul bine, îl fierbi sau îl frigi pe grătar şi îl dai prin maşina de tocat de două sau de trei ori.

Adaugi gălbenuşul fiert, verdeaţa tocată mărunt, smântână, sucul de roşii şi cim­brul. Baţi totul,  până obţii consistenţa pateului. Dacă doreşti, mai poţi adăuga şi untul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.