Pate de migdale si nuci caju

Printeaza

Pate de migdale si nuci caju din: nuci caju, migdale, rosii uscate, mirodenii, coriandru, usturoi, ardei, suc de lamaie.

Ingrediente:Pate de migdale si nuci caju

  • două ceşti de nuci caju, înmuiate în apă, dar crocante încă
  • un sfert de ceaşcă de migdale înmuiate în apă sau unt de migdale (facultativ)
  • un sfert de ceaşcă de roşii uscate la soare, înmuiate în apă
  • o lingură de mirodenii combinate
  • două linguri de coriandru sau pătrunjel, mărunţii
  • un căţel de usturoi, mărunţit
  • o lingură de ardei, mărunţit
  • un sfert de ceaşcă de suc de lămâie

 

Mod de preparare:

Inmuiaţi în apă nucile caju timp de trei ore ca să rămână crocante. Procesaţi toate ingredientele într-un mixer, până devin moi şi cremoase.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.