Pate de peste afumat

Printeaza

Pate de peste afumat din: peste, unt, smantana, mustar, lamaie, marar, sare, piper.

Ingrediente:Pate de peste afumat

  • 400 g peşte afumat (macrou, hering, somon)
  • 100 g unt
  • 100 g smântână grasă
  • 1 lingură muştar
  • 1 lingură zeamă de lămâie
  • 1 lingură mărar tocat
  • sare
  • piper
  • pâine prăjită + rucola (pentru servire)

 

Mod de preparare:

Pune într-un bol peştele dezosat şi fără piele. Adaugă untul la tem peratura camerei, pasează cu furculiţa. Pune smântână, muştarul, zeama de lămâie şi mărarul, apoi amestecă.

La final, potriveşte de sare şi piper. Lasă pasta la frigider pentru 30 de minute. Serveşte pe felii de pâine prăjită, pe care pui mai întâi câteva frunze de rucola.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.