Pate de pui cu coniac

Printeaza

Pate de pui cu coniac din: ficat de pui, ceapa, unt, coniac, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Pate de pui cu coniac

  • 500 g ficat de pui
  • o ceapă
  • 50 ml coniac
  • o linguriţă ulei
  • o linguriţă unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ceapa curăţată şi tăiată se pune la călit în ulei şi unt. Se adaugă ficatul curăţat şi spălat şi se lasă până devine rozaliu. Se pune totul în blender şi se adaugă coniacul, sare şi piper.

Se mixează.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.