Pate din ficat de curcan cu vin

Printeaza

Pate din ficat de curcan cu vin din: ficat de curcan, ceapa, usturoi, vin, smantana, unt, masline, cimbru, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • 500 g ficat de curcan
  • 1 ceapă
  • 2 căţei de usturoi
  • 100 ml vin roşu
  • 50 g unt
  • 50 ml smântână lichidă
  • 50 g măsline
  • 1/2 linguriţă de cimbru
  • 4 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Pate din ficat de curcan cu vin: Toacă mărunt ceapa şi usturoiul. Pune-le la călit împreună cu ficăţeii.

Când şi-au schimbat culoarea, adaugă vinul şi 1/2 cană de apă. Condimentează cu sare, piper şi cimbru.

Lasă la înăbuşit până scade lichidul. Ia de pe foc, adaugă untul şi smântână.

Pasează la blender, apoi pune măslinele tocate.

 

Pofta buna!

 

 

 

Rețetă delicioasă de ficatei de pui cu sos de ciuperci

ficatei de pui, ciuperci, ceapa, usturoi, smantana, unt, ulei de masline, sare, piper, verdeata.   Ingrediente: 500g ficatei de pui proaspeți 200g ciuperci (champignon sau alte ciuperci la alegere) 1 ceapă medie, tocată mărunt 2 căței de usturoi, mărunțiți 200ml smântână lichidă 2 linguri […]

Dieta vegetariana – beneficii si sfaturi pentru sanatate

Dieta vegetariană are numeroase beneficii pentru sănătate și poate fi o opțiune sănătoasă pentru mulți oameni. Iată câteva dintre beneficiile și sfaturile pentru o dietă vegetariană sănătoasă: Beneficii pentru sănătate: Reducerea riscului de boli cronice: O dietă vegetariană poate ajuta la reducerea riscului de boli cronice precum […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.