ficatei de pui, ciuperci, ceapa, usturoi, smantana, unt, ulei de masline, sare, piper, verdeata. Ingrediente: 500g ficatei de pui proaspeți 200g ciuperci (champignon sau alte ciuperci la alegere) 1 ceapă medie, tocată mărunt 2 căței de usturoi, mărunțiți 200ml smântână lichidă 2 linguri […]
Pate din ficat de curcan cu vin
PrinteazaPate din ficat de curcan cu vin din: ficat de curcan, ceapa, usturoi, vin, smantana, unt, masline, cimbru, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- 500 g ficat de curcan
- 1 ceapă
- 2 căţei de usturoi
- 100 ml vin roşu
- 50 g unt
- 50 ml smântână lichidă
- 50 g măsline
- 1/2 linguriţă de cimbru
- 4 linguri ulei
Mod de preparare:
Pate din ficat de curcan cu vin: Toacă mărunt ceapa şi usturoiul. Pune-le la călit împreună cu ficăţeii.
Când şi-au schimbat culoarea, adaugă vinul şi 1/2 cană de apă. Condimentează cu sare, piper şi cimbru.
Lasă la înăbuşit până scade lichidul. Ia de pe foc, adaugă untul şi smântână.
Pasează la blender, apoi pune măslinele tocate.
Pofta buna!
Dieta vegetariana – beneficii si sfaturi pentru sanatate
Dieta vegetariană are numeroase beneficii pentru sănătate și poate fi o opțiune sănătoasă pentru mulți oameni. Iată câteva dintre beneficiile și sfaturile pentru o dietă vegetariană sănătoasă: Beneficii pentru sănătate: Reducerea riscului de boli cronice: O dietă vegetariană poate ajuta la reducerea riscului de boli cronice precum […]