Pate din peste

Printeaza

Pate din peste din: peste, ceapa, sare, piper.

Ingrediente:

  • 1 kg peşte
  • 2 cepe
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Peştele se curăţă, i se taie capul şi se pune la fiert împreună cu ceapa. Se lasă la fiert până fierb şi oasele.

Se scurge, se dă prin maşina de tocat, se potriveşte de sare şi piper şi se mestecă până se obţine o pastă consistentă.

Se dă la rece.

In momentul servirii se adaugă usturoi pisat sau hrean ras, după gust.

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. A iesit bun pateul din peste?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.