Pateu de Linte: Rețetă Vegană pentru Tartine și Sandvișuri din: linte, nuci, ulei de masline, suc de lamaie, usturoi, cimbru, paprika afumata, sare, piper. Descoperiți un pateu de linte vegan, o rețetă simplă, dar plină de gust, care va transforma orice tartine sau sandvișuri într-un deliciu sănătos. Combinând textura bogată a lintei cu aroma nucilor […]
Pate de ficat de pui cu usturoi
PrinteazaPate de ficat de pui cu usturoi din: ficat de pui, lapte, vin, unt, ceapa, usturoi, sare.
Ingrediente:
- 500 g ficat
- 500 ml lapte
- 100 ml de vin
- un pachet unt
- o legătură ceapă verde sau o ceapă
- o căpăţână usturoi
- 4 gălbenuşuri fierte
- sare
Mod de preparare:
Se fierbe ficatul în lapte aproximativ 20 de minute. Separat, într-o tigaie, se călesc ceapa şi usturoiul în jumătate de pachet de unt.
Când sunt gata, se amestecă şi se adaugă restul de unt si gălbenuşurile fierte aproximativ 8 minute.
Se dau la blender toate, se sărează şi se servesc pe pâine prăjită.
Pofta buna!
Pate de Porc de Casă: Rețetă Tradițională
Pate de Porc de Casă: Rețetă Tradițională din: carne de porc, ficat de porc, ceapa, usturoi, unt, coniac, oua, sare, piper, otet. Pateul de porc de casă este o delicatesă tradițională cu arome autentice și o consistență cremoasă care îți aduce aminte de gusturile copilăriei. Această rețetă clasică îți va arăta cum să prepari pateul […]
Pate de Scrumbie Afumată din: scrumbie afumata, unt, smantana, mustar, zeama de lamaie, usturoi, capere, sare, piper, patrunjel. Este o alegere excelentă pentru cei care doresc să ofere o notă de rafinament și originalitate meniului de aperitive. Combinația de scrumbie afumată, bogată în arome, cu textura cremoasă a pateului, face din acest preparat un favorit […]