Pate de Porc Delicios și Nutritiv: Rețeta Perfectă din: ficat de porc, slanina de porc, ceapa, usturoi, sare, piper, ierburi aromatice, coniac. Descoperă rețeta unică de pate de porc, bogată în arome și valori nutriționale. Află istoria acestui deliciu și bucură-te de o gustare sănătoasă! Vă invităm să descoperiți o rețetă de pate de porc […]
Pate de ficat de pui
PrinteazaPate de ficat de pui din: ficat de pasare, piper, lapte, unt, ceapa rosie, sare, galbenusuri, smantana, ulei de masline, frunze de dafin, marar si nuci macinata.
- 500 g ficat de pasare
- piper
- 500 ml lapte
- 200 g unt
- o ceapa rosie
- sare
- 4 galbenusuri fierte
- 2 linguri smantana
- 2 linguri ulei de masline
- 1-2 frunze dafin
- 2-3 fire marar
- o lingura nuca macinata
Mod de preparare:
Se spală ficatul si se lasă să stea în lapte, cel puţin o oră.Separat, se fierb ouăle. Ceapa se spală şi se taie solzişori.
Se căleşte 2-3 minute în ulei, cât să devină lucioasă. Separat, se scot ficăţeii din lapte şi se fierb în apă cu dafin şi rozmarin.
Se taie ficăţeii cubuleţe şi se pasează cu blenderul. Se adaugă untul frecat cu gălbenuşurile şi srrrântâna, sare, piper, ceapa înăbuşită şi nuca.
Se obţine o pastă fină, care se dă la rece. Se seirveşte ornată cu frunzuliţe de mărar.
Pate de ficat de pui
Pofta buna!
poate iti place si:
Pate de Porc Delicios și Nutritiv: Rețeta Perfectă
Pateu de ton
Pateu de ton din: unt, usturoi, ceapa, ciuperci, esenta de portocale, crema de branza, ton, patrunjel, coaja de portocala, sare, piper Ingrediente: 2 linguri unt 2 catei usturoi, zdrobit 1 jumatate de ceapa, tocata 1 cutie ciuperci, scurse 1/2 lingurita esenta de portocale 1 lingura indulcitor 1 pachet crema de branza 1 cutie ton, […]
Pofta buna!
Pateul pare interesant
Vreau si eu din pateul asta!