Pate de soia cu legume calite

Printeaza

Pate de soia cu legume calite din: soia, condimente, cimbru, ciuperci, ceapa, ardei, sare, ulei, piper, usturoi.

Ingrediente:Pate de soia cu legume calite

  • 100 g soia şniţele
  • 1 linguriţă condiment din legume uscate
  • 1 crenguţă de cimbru
  • 150 g ciuperci proaspete
  • 1 ceapă de dimensiune medie
  • câte 1 ardei roşu şi galben
  • sare
  • piper
  • 50 ml ulei de măsline
  • 1-2 căţei de usturoi

 

Mod de preparare:

Pui la fiert şniţelele de soia, în 1 litru de apă cu condimentul din legume uscate şi crenguţa de cimbru.

După 10 minute, le scurgi şi le storci prin presare.

Cureţi ceapa, ardeiul şi ciupercile. Tai ceapa solzişori, ardeiul în fâşii, iar ciupercile în felioare.

Căleşti ceapa în uleiul încins, apoi adaugi ciupercile şi, la sfârşit, ardeiul. Sunt gata când s-au înmuiat, au scăzut şi s-au rumenit puţin, fără să se ardă.

Mixezi în robotul de bucătărie şniţelele de soia, usturoiul şi legumele călite, păstrând câteva linguri pentru decor.

Sărezi pateul şi îl condimentezi după gust.

 

Pofta buna!

 


poate iti place si:

Pate de somon cu branza

Pate de somon cu branza 

Pate de somon cu branza din: fileuri de somon, branza de vaci, sos de hrean, zeama de lamaie, coaja de lamaie, somon afumat, bagheta, ulei de masline, sfecla rosie, creson. Ingrediente: 2 fileuri de somon fiert 100 g branza de vaci crema grasa 2 linguri sos de hrean coaja rasa si zeama de la 1/2 lamaie […]

 

 

Pate de pui cu coniac

Pate de pui cu coniac

Pate de pui cu coniac din: ficat de pui, ceapa, unt, coniac, ulei, sare, piper. Ingrediente: 500 g ficat de pui o ceapă 50 ml coniac o linguriţă ulei o linguriţă unt sare piper   Mod de preparare: Ceapa curăţată şi tăiată se pune la călit în ulei şi unt. Se adaugă ficatul curăţat şi spălat şi […]

Pate de rata cu bacon 

Pate de rata cu bacon 

Pate de rata cu bacon din: piept de rata, bacon, nuca, pui, usturoi, coniac, vin, sare, piper. Ingrediente: 1 piept raţă 300 g bacon 4-5 mieji de nucă, pisaţi 300 g pui dezosat 1/2 căţel usturoi pisat 1 praf piper 1 praf sare 1 lingură pătrunjel tocat câteva boabe de ienupăr 2 linguri coniac 100 ml […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.