Pateu de ciuperci

Printeaza

Pateu de ciuperci

Ingrediente:

  • 1 cană ciuperci fierte
  • 2 cepe mari tăiate mărunt
  • 3- 4 căţei de usturoi
  • 3/4 cană nuci prăjite măcinate
  • 1 felie de pâine înmuiată
  • 3/4 linguriţă sare
  • 1 linguriţă condiment tip
  • 1 lingură suc de lămâie

 

Mod de preparare:

Pateu de ciuperci: Pui ceapa la fiert cu puţină apă, adaugi ciuper­cile şi usturoiul şi laşi să mai fiar­bă 1-2 minute.

Mixezi toate ingre­dientele până ce compoziţia devine ca o cremă.

Dacă îţi iese prea groasă, poţi adăuga supă obţinută din apă şi o linguriţă de condiment.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.