Pateu de cartofi cu branza

Printeaza

Pateu de cartofi cu branza

Ingrediente:Pateu de cartofi cu branza

  • 1 kg cartofi
  • 2 oua
  • 50 ml ulei
  • 200 g branza de vaci bine stoarsa
  • 2-3 linguri de faina
  • sare mare

 

Mod de preparare:

Cartofii spalati se fierb in coaja, dupa care se curata si se dau prin razatoare, amestecandu-se cu ouale, uleiul, sarea si faina.

Se obtine o pasta consistenta, care se pune intr-o tava unsa cu unt. Deasupra se face o adancitura in care se pune branza. Se da la cuptor 15 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.