Pateu de ficatei de pui

Printeaza

Pateu de ficatei de pui din: ficat de pui, miere, ulei de masline, marar verde.

Ingrediente:

  • 250-300 g ficăţei de pui
  • 1-2 linguriţe miere
  • 1 lingură ulei de măsline
  • mărar verde sau uscat

 

 

Mod de preparare:

Fierbi ficăţeii foarte bine în apă cu sare, apoi scurgi apa din oală. Pasezi, folosind blenderul sau altă ustensilă de pasat, sau îi dai prin maşina de tocat, apoi freci pasta cu mixerul şi cu puţin ulei de măsline (freci cu mixerul pentru a aduna toate nervurile şi zgârciurile ficăţeilor), până se formează o pastă moale.

Adaugi mie­rea (pentru a îndulci, dă un gust aparte, fiind ingredientul cheie al acestei reţete), ustu­roiul mărunţit foarte bine, mărarul şi condimentezi cu sare, după gust.

Pateu de ficatei de pui

Pateu de ficatei de pui

 

Pofta buna!

 

 

Supa Miso cu legume și tofu

Supa Miso cu legume și tofu din: pasta miso, apa, tofu, ceapa, ciuperci, spanac, ulei de susan, usturoi, ghimbir, sos de soia, mirin, terci de susan prajit, ceapa verde tocata. Această supă miso delicioasă și sănătoasă este bogată în arome umami și plină de nutrienți esențiali. Ingrediente: 4 căni de apă 1/4 ceașcă pastă miso […]

Branza Ricotta

Branza Ricotta. Brânza ricotta este un produs lactat delicios și versatil, originar din Italia. Acesta este produs din zerul rezultat în urma procesului de fabricare a altor tipuri de brânzeturi, cum ar fi brânza mozzarella și brânza provolone. Numele “ricotta” provine din cuvântul italian “ricottare”, care înseamnă “a fi recotată” sau “a fi re-gătită/refiert” . […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.