Supa Miso cu legume și tofu din: pasta miso, apa, tofu, ceapa, ciuperci, spanac, ulei de susan, usturoi, ghimbir, sos de soia, mirin, terci de susan prajit, ceapa verde tocata. Această supă miso delicioasă și sănătoasă este bogată în arome umami și plină de nutrienți esențiali. Ingrediente: 4 căni de apă 1/4 ceașcă pastă miso […]
Pateu de ficatei de pui
PrinteazaPateu de ficatei de pui din: ficat de pui, miere, ulei de masline, marar verde.
Ingrediente:
- 250-300 g ficăţei de pui
- 1-2 linguriţe miere
- 1 lingură ulei de măsline
- mărar verde sau uscat
Mod de preparare:
Fierbi ficăţeii foarte bine în apă cu sare, apoi scurgi apa din oală. Pasezi, folosind blenderul sau altă ustensilă de pasat, sau îi dai prin maşina de tocat, apoi freci pasta cu mixerul şi cu puţin ulei de măsline (freci cu mixerul pentru a aduna toate nervurile şi zgârciurile ficăţeilor), până se formează o pastă moale.
Adaugi mierea (pentru a îndulci, dă un gust aparte, fiind ingredientul cheie al acestei reţete), usturoiul mărunţit foarte bine, mărarul şi condimentezi cu sare, după gust.
Pateu de ficatei de pui
Pofta buna!
Branza Ricotta. Brânza ricotta este un produs lactat delicios și versatil, originar din Italia. Acesta este produs din zerul rezultat în urma procesului de fabricare a altor tipuri de brânzeturi, cum ar fi brânza mozzarella și brânza provolone. Numele “ricotta” provine din cuvântul italian “ricottare”, care înseamnă “a fi recotată” sau “a fi re-gătită/refiert” . […]