Pateu de macrou cu ghimbir si branza

Printeaza

Pateu de macrou cu ghimbir si branza din: branza de vaci, ghimbir, macrou, limeta, paine, salata

Ingrediente:Pateu de macrou cu ghimbir si branza

  • 200 g brânză de vaci
  • 1 lingură cu ghimbir proaspăt, ras
  • coaja şi sucul de la 1 limetă
  • 200 g macrou afumat
  • pâine toast
  • salată, pentru a servi

 

Mod de preparare:

Bate brânza într-un castron, până devine cremoasă. Adaugă ghimbirul, coaja şi sucul de limetă şi amestecă.

Scoate pielea şi eventualele oase de la macrou şi mărunţeşte carnea.
Amestecă cu brânza. Serveşte pateul pe pâine, decorat cu felii de limetă.

 

Pateu de macrou cu ghimbir si branza

Pateu de macrou cu ghimbir si branza

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.