Pateu de nuci

Printeaza

Pateu de nuci

Ingrediente:Pateu de nuci

  • 6 linguri de nuci măcinate
  • 300 g brânză de vaci
  • 4 linguri de smântână
  • 1 lin­guriţă sare
  • 4-5 căţei de usturoi
  • 1 lingură de pastă de roşii (sau 2 de bulion)
  • 1/2 linguriţă de coriandru măcinat
  • frunze de ţelină mărunţite

 

Mod de preparare:

Amesteci toate ingredientele până ce obţii o pastă omogenă. Dacă este prea uscată, îi adaugi 2 linguri de lapte.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.