Pateu din boabe de fasole cu tarhon

Printeaza

Pateu din boabe de fasole cu tarhon din: fasole, ceapa, usturoi, pasta de rosii, pasta de ardei, ulei, sare, marar, tarhon.

Ingrediente:

  • 2/3 căni de fasole fiartă
  • 1 ceapă mare albă,tăiată mărunt
  • 4 căţei de usturoi
  • 1 lingură pastă de roşii
  • 1 lingură pastă de ardei
  • 2-3 linguri cu ulei
  • sare
  • tarhon
  • mărar
  • pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Pateu din boabe de fasole cu tarhon: Se trece fasolea prin maşina de carne sau se mixează bine.

Apoi amestecă cu restul ingredientelor şi se freacă bine până se obţine o pastă.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.