Pateu din branza de vaci

Printeaza

Pateu din branza de vaci

Ingrediente:Pateu din branza de vaci

  • 2 ţeline rase pe răzătoarea mică
  • 200 g brânză de vaci
  • 2 linguri smântână
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri lapte
  • 1 lingură sare
  • 1 lingură pastă de ardei roşii
  • 1 ceapă mică tocată mărunt
  • 2 căţei de usturoi tăiaţi mărunt
  • 1/2 lingură zeamă de lămâie

 

Mod de peparare:

Amesteci toate ingredientele până iese o pastă. O foloseşti la formarea tartinelor şi ornezi cu frunze de pătrunjel şi ţelină tăiate mărunt, măsline şi roşii sau la umplerea rondelelor de ardei, pe care, pe un platou cu aperitive, le aşezi alternativ cu chifteluţe, şuncă etc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.