Pateu de Linte: Rețetă Vegană pentru Tartine și Sandvișuri din: linte, nuci, ulei de masline, suc de lamaie, usturoi, cimbru, paprika afumata, sare, piper. Descoperiți un pateu de linte vegan, o rețetă simplă, dar plină de gust, care va transforma orice tartine sau sandvișuri într-un deliciu sănătos. Combinând textura bogată a lintei cu aroma nucilor […]
Pateu din seminte si tofu
PrinteazaPateu din seminte si tofu din: nuci, migdale, alune de padure, seminte de susan, seminte de dovleac, seminte de floarea soarelui, ceapa verde, ceapa, usturoi, patrunjel verde, lapte de soia, drojdie inactiva, tofu, zeama de lamaie.
- cate 1 linguri nuci, migdale, alune de padure, seminte de susan, de dovleac si de floarea soarelui
- 10 fire de ceapa verde
- 1 ceapa
- 3-4 catei de usturoi
- 1 legatura de patrunjel verde
- 50 ml lapte de soia sau apa
- 1 lingura drojdie uscata inactiva
- 3 linguri tofu
- zeama de la 1 lamaie
Mod de preparare:
Dacă ai robot de bucătărie, mixezi toate ingredientele până obţii o pastă tartinabilă.
Daca nu ai robot, macini fin alunele, migdalele in masina pentru rasnit nuci, iar semintele in rasnita electrica, pentru cafea.
Mărunţeşti verdeaţa, razi fin tofu şi zdrobeşti usturoiul curăţat.
Serveşti pateul pe pâine prăjită sau, vara, pe felii de pepene galben.
Poţi să decorezi tartinele cu feliuţe de măr, kiwi sau de banană.
Pateu din seminte si tofu
Pofta buna!
Pateu de ton din: unt, usturoi, ceapa, ciuperci, esenta de portocale, crema de branza, ton, patrunjel, coaja de portocala, sare, piper Ingrediente: 2 linguri unt 2 catei usturoi, zdrobit 1 jumatate de ceapa, tocata 1 cutie ciuperci, scurse 1/2 lingurita esenta de portocale 1 lingura indulcitor 1 pachet crema de branza 1 cutie ton, […]
Pofta buna!