Pateu de Linte: Rețetă Vegană pentru Tartine și Sandvișuri din: linte, nuci, ulei de masline, suc de lamaie, usturoi, cimbru, paprika afumata, sare, piper. Descoperiți un pateu de linte vegan, o rețetă simplă, dar plină de gust, care va transforma orice tartine sau sandvișuri într-un deliciu sănătos. Combinând textura bogată a lintei cu aroma nucilor […]
Pateu de ficat cu creier
PrinteazaPateu de ficat cu creier din: ficat, unt, creier, ciuperci, sare, piper si coniac.
- 400 g ficat
- 150 g unt
- 250 g creier
- 250 g ciuperci
- sare
- piper
- 50 ml coniac
Mod de preparare:
Speli şi ţii ficatul în lapte câteva ore şi apoi fierbi ficatul tot în lapte.
Ţii creierul în apă rece pentru îndepărtarea sângelui şi apoi îl fierbi 5-10 minute în apă sărată.
Ciupercile tăiate mărunt le căleşti în puţin unt sau ulei de măsline.
Pui toate ingredientele în blender, le mixezi şi apoi le amesteci cu untul frecat spumă separat.
Adaugi puţin coniac, sare, piper şi apoi serveşti pateul pe platou, ornate cu castraveţi acri şi gogoşari.
Pateu de ficat cu creier
Pofta buna!
Pateu de Casă Românesc – Rețetă Tradițională cu Ingrediente Simple
Pateu de Casă Românesc – Rețetă Tradițională cu Ingrediente Simple din: ficat de porc sau pui, slanina afumata, ceapa, usturoi, lapte, oua, sare, piper, frunze de dafin, boia dulce. Ingrediente: 500g ficat de porc sau pui 200g slănină afumată 1 ceapă mare 2 căței de usturoi 100ml lapte 2 ouă Sare și piper după […]
Pateu de ficat de vitel cu ciuperci
Pateu de ficat de vitel cu ciuperci din: ficat de vitel, ciuperci, ceapa, unt, sare, piper, ou, masline, patrunjel. Ingredinte: 500 g ficat de vitel 500 g ciuperci 2 cepe 300 g unt sare piper 1 ou masline (gogosari) patrunjel Mod de preparare Se curata, se spala si se taie bucati mari ciupercile. Pe […]
Pofta buna!