Pateu de macrou cu paine prajita

Printeaza

Pateu de macrou cu paine prajita din: macrou afumat, branza, coaja si suc de lamaie, patrunjel si paine.

Ingrediente:

  • 300 g macrou afumat, fara oase si piele
  • 300 g branza tartinabila
  • coaja si sucul de la 1 lamaie mica, plus cateva sferturi de lamaie pentru servit
  • 1 legatura de patrunjel, tocat
  • 4 felii de paine alba

 

Mod de preparare:

Pentru pateu, pune intr-un robot macroul, crema de branza si zeama si sucul de lamaie. Amestca pana obtii o consistenta cremoasa, asezoneaza cu piper negru si incorporeaza patrunjelul. Da la frigider pana in momentul servirii.

Pentru paine, prajeste la grill feliile pe ambele parti. Odata ce s-au racit cat sa le poti manui, taie coaja si taie fiecare felie in jumatate pe orizontal, cat sa obtii felii foarte subtiri, apoi taie fiecare felie in 4 triunghiuri.

Pune feliile pe o tava de copt, cu partea taiata in sus si pune pe grill pana se rumenesc usor. Serveste cu pateul de macrou si rondele de ridichi sau castraveti.

Pateu de macrou cu paine prajita

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.