Pateu de morcovi

Printeaza

Pateu de morcovi
Pateu de morcovi

Ingrediente:

  • 4-5 morcovi
  • 1 căţel de usturoi
  • maioneză din cartofi

 

Mod de preparare:

Se curăţă, se spală patru morcovi: doi se fierb, doi nu. Cei fierţi se lasă să se răcească, apoi se dau prin răzătoarea mică. Pe aceeaşi râzătoare se dau şi ceilalţi doi morcovi.

Se adaugă maioneza din cartof, atât cât să se lege. Se rade şi usturoiul pentru gust. Va rezulta o pastă bună de întins pe pâine.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.