Pateu de păstrăv afumat şi hrean
PrinteazaPateu de păstrăv afumat şi hrean din: crema de branza, pasta de hrean, coaja de lamaie, zeama de lamaie, marar, pastrav afumat, paine de secara si salata.
- 140 g crema de branza
- 1 lingurita pasta de hrean
- coaja rasa si zeama de la 1/2 lamaie
- 1 lingura de marar tocat marunt, plus frunze intregi pentru servit
- 2 fileuri de pastrav afumat
- 500 g paine de secara, feliata, pentru servit
- 1 inima de salata, cu frunzele separate, pentru servit
Mod de preparare:
Pune crema de brânză, pasta de hrean, coaja rasă şi zeama de lămâie într-un castron şi amestecă-le bine. Asezonează.
Adaugă mărarul tocat şi mărunţeşte păstrăvul afumat, îndepărtând pielea şi oasele. Amestecă bine pentru a se omogeniza şi asezonează după gust.
Poţi păstra pateul în frigider până la 2 zile. Presară frunze de mărar, piper negru şi serveşte cu pâine de secară şi frunze de salată.
Pateu de păstrăv afumat şi hrean
Pofta buna!
Delicios pateul asta, pur si simplu delicios