Pateu de soia boabe

Printeaza

Pateu de soia boabe

Ingrediente:

  • 250 g soia boabe
  • 100 ml ulei
  • 2 cepe
  • 1 căpăţână usturoi
  • 1 lingură vegeta
  • 1 linguriţă cimbru
  • coriandru
  • 1 linguriţă boia de ardei dulce
  • sare

 

Mod de preparare:

Pateu de soia boabe: Soia boabe se alege, se spală şi se pune la înmuiat de seara până dimineaţă. Se aruncă apa în care a stat la înmuiat şi se pune la fiert. Ceapa se toacă mărunt şi se înăbuşă bine cu puţină apă şi ulei.

După ce soia a fiert bine, se scurge de apă şi se pune în blender cu ceapa înăbuşită, usturoiul, vegeta, condimente şi boia de ardei dulce. Uleiul se picură puţin câte puţin şi, dacă mai este cazul, se adaugă şi puţină apă în care a fiert soia.

Se obţine o pastă omogenă, care se pune într-un castron, se lasă să se răcească, se acoperă şi se pune la frigider.

 

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.