Pateu de somon

Printeaza

Pateu de somon din: somon, crema de branza, suc de lamaie, chives, ceapa, castraveti.

Ingrediente:

  • 200 g de somon
  • 200 g de cremă de brânză
  • sucul de la jumătate de lămâie
  • 1 linguriţă de chives
  • 2 cepe verzi
  • 1 linguriţă de castraveţi muraţi

 

Mod de preparare Pateu de somon:

Se pasează 200 g de somon fiert cu 200 g de cremă de brânză şi sucul de la jumătate de lămâie.

Se adaugă 1 linguriţă de chives tocat, 2 cepe verzi tocate şi 1 linguriţă de castraveţi muraţi tocaţi.

Se pune la rece. Apoi, se serveşte cu pâine crocantă.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Pateu de Linte: Rețetă Vegană pentru Tartine și Sandvișuri

Pateu de Linte: Rețetă Vegană pentru Tartine și Sandvișuri din: linte, nuci, ulei de masline, suc de lamaie, usturoi, cimbru, paprika afumata, sare, piper. Descoperiți un pateu de linte vegan, o rețetă simplă, dar plină de gust, care va transforma orice tartine sau sandvișuri într-un deliciu sănătos. Combinând textura bogată a lintei cu aroma nucilor […]

Pateu de Casă Românesc – Rețetă Tradițională cu Ingrediente Simple

Pateu de Casă Românesc – Rețetă Tradițională cu Ingrediente Simple din: ficat de porc sau pui, slanina afumata, ceapa, usturoi, lapte, oua, sare, piper, frunze de dafin, boia dulce.   Ingrediente: 500g ficat de porc sau pui 200g slănină afumată 1 ceapă mare 2 căței de usturoi 100ml lapte 2 ouă Sare și piper după […]

 

Pateu de ficat de vitel

Pateu de ficat de vitel din: ficat de vitel, slanina, unt, morcov, patrunjel, ceapa, foi de dafin, boabe de ienibahar.   Ingredinte: 1 kg ficat de vitel sau vaca 100 gr. slanina 100 gr. unt proaspat 1 morcov 1 patrunjel 1 ceapa foi dafin boabe de ienibahar   Mod de preparare Ficatul se spala, se […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.