Pateu de ton

Printeaza

Pateu de ton din: unt, usturoi, ceapa, ciuperci, esenta de portocale, crema de branza, ton, patrunjel, coaja de portocala, sare, piper

 

Ingrediente:

  • 2 linguri unt
  • 2 catei usturoi, zdrobit
  • 1 jumatate de ceapa, tocata
  • 1 cutie ciuperci, scurse
  • 1/2 lingurita esenta de portocale
  • 1 lingura indulcitor
  • 1 pachet crema de branza
  • 1 cutie ton, scurs
  • 2 linguri patrunjel tocat
  • Coaja de jumatate de portocala
  • 1/4 lingurita sare
  • 1/4 lingurita piper

 

 

Mod de preparare:

Topiti untul si sotati usturoiul, ceapa si ciupercile cateva minute.

Adaugati esenta de portocale si indulcitorul, amestecati si lasati sa se raceasca.

Intr-un blender adaugati crema de branza, tonul, patrunjel, coaja de portocala, sare si piper si omogenizati.

Incorporati mixul de ceapa si usturoi si blenduiti pana la omogenizare.

Transferati intr-un bol si serviti cu legume proaspete sau biscuiti dietetici.

6 portii, fiecare contine:

  • 3 gr carbohidrati
  • 1 gr fibra 
  • 11 gr proteina

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Pateu de ficat de vitel cu ciuperci

Pate de ficatei de pui cu coniac

Pateu de somon

Pateu de somon din: somon, crema de branza, suc de lamaie, chives, ceapa, castraveti. Ingrediente: 200 g de somon 200 g de cremă de brânză sucul de la jumătate de lămâie 1 linguriţă de chives 2 cepe verzi 1 linguriţă de castraveţi muraţi   Mod de preparare: Se pasează 200 g de somon fiert cu […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.