Pateuri cu carne de vita din: faina, apa, ulei de masline, vodca, carne de vita, zahar, ceapa, lapte, patrunjel, ulei, sare, piper. Ingrediente: 2 1/2 cani de faina 1/2 cană de apă 4 linguri de ulei de măsline 1 linguriță vodcă 1kg carne tocata de vita 1/2 linguriță zahăr 1/2 ceapa tocata marunt 6 […]
Pateuri cu brânză
PrinteazaPateuri cu branza din: faina, untura, ou, drojdie, sare, lapte, branza, chimen si ou.
- 700 g faina
- 250 g untura
- 1 ou
- 1 cub drojdie
- sare si lapte cat cuprinde
pentru umplutura:
- branza
- chimen
- 1 ou
Mod de preparare:
Amesteci ingredientele şi faci un aluat pe care îl laşi la dospit în jur de 30 de minute.
Intinzi o foaie şi tai cu paharul rotunduri. Intre doua bucati pui branza amestecata cu chimen sau carne tocata condimentata.
Bucata de deasupra o ungi cu ou si presari chimen. Pui pateurile intr-o tava si le dai la cuptorul incins pentru 15-20 de minute.
Pofta buna!
poate iti place si:
Reteta zilei: Pateuri cu carne de vita
Pateuri cu unt de arahide
Pateuri cu unt de arahide din: aluat de patiserie, unt de arahide, banana, ou, nuci, seminte de susan. Ingrediente: 300 g aluat de patiserie 130 g unt de arahide 1 banana, feliata 1 ou, bătut 1 lingura nuci sau semințe de susan Mod de preparare: Se incalzeste cuptorul la 190ºC. Formati 4 dreptunghiuri lungi […]
Pateuri fragede cu carne de vita
Pateuri fragede cu carne de vita din: carne de vita, ulei, unt, faina, apa, suc de lamaie si sare. Ingrediente: 400 g carne de vita ulei Pentru aluat: 250 g unt 400 g faina 8 linguri cu apa 1 lingura cu suc de lamaie sare Mod de preparare: Frământă untul cu făina, sare, apă […]
Pofta buna!
Trebuie sa-mi faci o data pateurile astea