Pateuri cu carne de vitel din: carne de vitel, ceapa, sare, piper, ou, faina, unt, galbenusuri, vin alb, otet si smantana Ingredinte: 1 kg carne de vitel 2 cepe sare piper ou Aluat frantuzesc: 300 g faina 200 g unt 3 galbenusuri 3 linguri vin alb 1 lingura otet sau zeama de lamaie 3 […]
Pateuri crocante cu cirese si scortisoara
PrinteazaPateuri crocante cu cirese si scortisoara din: aluat foitaj, cireşe, zahăr, baton scorţişoară, ulei.
Ingrediente:
- 1 păchet aluat foitaj
- 300 g cireşe
- 150 g zahăr
- 1 baton scorţişoară
- ulei pentru prăjit
Mod de preparare:
Cireşele spălate şi curăţate de sâmburi se pun la fiert cu apă cât să le depăşească, zahăr şi scorţişoară. Se lasă 30 de minute.
Aluatul se întinde cu sucitorul pe masa de lucru presărată cu făină.
Se taie pătrate pe care se repartizează două linguri cireşe fierte şi apoi se pliază si se lipesc bine marginile.
Se coc in baie de ulei şi se scot pe şervete de hârtie.
Pateuri crocante cu cirese si scortisoara
Pofta buna!
Pateuri de pui din: piept de pui, ceapa, crema de branza, ardei iute, tortilla, supa de pui, apa, smantana, cheddar. Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, carnea de pui poate fi o […]
Reteta zilei: Minipateuri cu ciocolata
Minipateuri cu ciocolata din: crema de ciocolata cu alune, aluat, ou. Ingrediente: 6¼ cesti crema de ciocolată cu alune 400gr aluat de patiserie 1 ou, bătut Mod de preparare: Preîncălziți cuptorul la 200C. Tăiați aluatul sub forma de dreptunghiuri. Întindeți cate o linguriță de ciocolata pe fiecare dreptunghi. Taiati pe […]