Pateuri cu branza si rosii
PrinteazaPateuri cu branza si rosii din: branza, faina, unt, sare, ou, rosii, smantana, chimen,, piper.
- 150 g branza telemea rasa
- 150 g faina
- 150 g unt
- sare
Ingrediente pentru umplutura:
- 150 g branza telemea
- 1 ou
- cateva rosioare
- 100 g smantana
- chimen
- sare
- piper
Mod de preparare:
Framanta toate ingredientele pentru aluat. Acopera-l si lasa-l la rece cel putin 30 de minute. Intre timp, amesteca branza rasa cu smantana, oul, sare, piper si putin chimen.
Intinde aluatul in doua foi potrivit de groase. Taie patrate mai maricele. Pe jumatate din patrate, intinde amestecul de branza.
Acopera cu patratele ramase, preseaza marginile cu furculita, iar in mijloc cresteaza in forma de X si pune cate o rosioara. Asaza pateurile intr-o tava unsa si tapetata cu hartie de copt. Lasa la cuptor, la foc moderat, aproximativ 35 de minute.
Pateuri cu branza si rosii
Pofta buna!