Pateuri delicioase cu pastrama de porc
PrinteazaPateuri delicioase cu pastrama de porc din: aluat pentru foitaj, pastrama de porc, cascaval, seminte de susan.
- 1 pachet aluat pentru foitaj
- 300 g pastrama de porc sau de oaie
- 200 g cascaval
- 50 g seminte de susan
Mod de preparare:
Decongelezi aluatul în frigider, cu 12 ore înainte de a începe prepararea. îl desfaci din folie şi, fără să-l întinzi cu sucitorul, îl tai în 12 dreptunghiuri egale. Aşezi pe fiecare dreptunghi câte o bucată de caşcaval şi o felioară de pastramă.
Presari susan şi pliezi dreptunghiurile pe jumătate, după care le presezi uşor, de jur-împrejur, ca să nu iasă umplutura. Incingi cuptorul la foc iute.
Aşezi pacheţelele în tavă şi o introduci în cuptor astfel încât deschiderea pliculeţelor să fie către spatele cuptorului.
După 10 minute, reduci intensitatea focului la mediu şi continui coacerea pentru 10-15 minute, până când pacheţelele se rumenesc. Le poţi servi ca aperitiv cald, alături de o salată.
Pateuri delicioase cu pastrama de porc
Pofta buna!