Pateuri cu legume

Printeaza

O reteta simpla si savuroasa de pateuri cu legume din: aluat, ardei capia, ceapa verde, usturoi, ciuperci, pesmet, patrunjel, sare, piper si ulei de masline.

Ingrediente:

  • 500 g aluat foitaj
  • 250 g ardei capia copt
  • o legatura ceapa verde
  • 3-4 catei usturoi
  • 150 g ciuperci
  • o lingura pesmet
  • o legatura patrunjel
  • sare
  • piper negru macinat
  • 3-4 lingurite ulei de masline

 

Mod de preparare:

Se lasă aluatul să se dezghe­ţe la temperatura camerei.Se spală ceapa verde, se curăţă verdeaţa şi se toacă mărunt. Ciupercile se curăţă, se spală şi se taie mărunt.

Se amestecă ceapa cu ciupercile, cu usturoiul măcinat şi cu ardeiul copt.

Se condi­mentează cu sare, piper şi se pune pesmet şi ulei. Se adaugă verdeaţa şi se amestecă bine. Se întinde aluatul, se taie bucăţi potrivite şi se umplu cu compoziţia pregătită. Se îm­pachetează şi se coc în cuptor, până se rumenesc.

Pateuri cu legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.