Pateuri cu pui – reteta usor de preparat

Printeaza

Pateuri cu pui din: aluat foitaj, carne de pui, cascaval, patrunjel, ardei gras, masline, lapte, oua.

Ingrediente:

  • 500 g aluat foitaj
  • 300 g carne de pui fiartă
  • 100 g caşcaval
  • pătrunjel
  • 1 ardei gras roşu
  • 10 măsline fără sâmburi
  • 2 linguri lapte
  • 2 ouă

 

Mod de preparare:

Din aluat tai pătrate de 10 cm. Carnea de pui fiartă 0 toci, o amesteci cu ardeiul tocat, măslinele tocate, caşcavalul ras, 1 ou, lapte.

Pui pe fiecare pătrat de aluat din această compoziţie şi formezi pateurile.

Aşezi pateurile într-o tavă, le ungi cu oufci le coci în cuptorul preîncălzit, timp de 20 de minute.

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Pateuri cu dovlecei şi mozzarella

Pateuri cu ficatei si piept de pui

Pateuri cu ficatei si piept de pui din: aluat foitaj, piept de pui, ficatei, cascaval, smantana, ulei, piper, patrunjel. Ingrediente: 1 pachet de aluat de foitaj congelat 1 piept de pui 350 g ficăţei de pui 300 g caşcaval 120 g smântână ulei piper condiment tip Vegeta 1 legătură pătrunjel   Mod de preparare: Tai […]

retete

Pateuri cu carne de miel

Pateuri cu carne de miel din: carne tocata de miel, ceapa rosie, rosii uscate, oregano, sare, piper, pita, salata. Carnea de miel este bogată în proteine și conține vitamine și minerale importante pentru sănătate. De exemplu, este o sursă bună de vitamina B12, fier și zinc. De asemenea, este o sursă bogată de proteine complete, […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.