Reteta simpla si gustoasa din: pui, ceapa, morcovi, radacina de patrunjel, pastarnac, telina, smantana, oua, lamaie, sare, piper, paine prajita. Ciorba radauteana este o delicioasa supa traditionala romaneasca, cunoscuta pentru savoarea sa unica. Ingrediente: 1 pui intreg (aproximativ 1,5 kg) 1 ceapa mare 2 morcovi 2 radacini de patrunjel 2 pastarnac 1 […]
Pateuri de quinoa
PrinteazaPateuri de quinoa din: quinoa, oua, sare, arpagic, ceapa, parmezan, usturoi, pesmet, apa, ulei de masline.
Ingrediente:
- o cana si jumatate de quinoa fiarta
- 4 oua batute
- jumatate de lingurita de sare
- o treime de cana de arpagic tocat
- o ceapa mica tocata
- o treime de cana de parmezan ras
- 3 catei de usturoi tocati marunt
- o cana de pesmet
- apa, daca e necesar
- o lingura de ulei de masline
Mod de preparare:
Amestecaţi quinoa cu ouăle şi sarea. Incorporaţi arpagicul, ceapa, parmezanul şi usturoiul.
Adăugaţi pesmetul, amestecaţi şi lăsaţi câteva minute deoparte până ce pesmetul absoarbe lichidul.
Modelaţi bile de aluat şi aplatizati-le. Incălziţi ulei într-o tigaie şi adăugaţi pateurile.
Prăjiţi 7-10 minute, până devin aurii. Intoarceţi pe partea cealaltă şi mai tineti 7 minute.
Pateuri de quinoa
Pofta buna!
linte rosie, ceapa, ardei, morcov, rosie, radacina de ghimbir, ulei, sare, sofran, chimen, turmeric, cardamom, nucsoara, usturoi. Lintea rosie este bogata în nutrienți, cum ar fi proteinele, fibrele, fierul, magneziul și vitamina B. Ajuta la controlul nivelului de zahăr din sânge, datorită conținutului ridicat de fibre solubile, care încetinesc absorbția carbohidraților […]
Granita de lămâie și mentă din: lamai, apa, zahar, frunze de menta, gheata. Această granită de lămâie și mentă este o băutură răcoritoare ideală pentru zilele călduroase de vară. Este revigorantă și ușor de preparat, cu un echilibru perfect între dulce și acru. Ingrediente: 4 lămâi, sucul stors 1 cană de apă 1/2 cană […]