Pateuri rafinate cu file de pastrav afumat si gorgonzola
PrinteazaPateuri rafinate cu file de pastrav afumat si gorgonzola din: aluat, file de pastrav, crema de branza, hrean, marar, sare, piper, sunca, rucola, gorgonzola, miez de nuca.
Ingrediente:
- 225 g aluat foitaj
- 50 g file de păstrăv afumat
- 50 g cremă de brânză
- 1/2 linguriţă hrean
- 1 linguriţă mărar
- sare
- piper
- 50 g şuncă afumată
- rucola
- 75 g gorgonzola
- miez de nucă.
Mod de preparare:
Pateuri rafinate cu file de pastrav afumat si gorgonzola: Intindeţi aluatul şi tăiaţi-l în 12 pătrate. Coaceţi-le circa 10 minute la 200° C apoi tăiaţi-le în două.
Amestecaţi păstrăvul, 25 g brânză, mărarul, hreanul, sarea şi piperul.
Tăiaţi şunca şi rucola şi amestecaţi-le cu restul de brânză. Amestecaţi gorgonzola şi nucile. Umpleţi pateurile.
Poftă bună!