Pateuri umplute cu soia si tofu

Printeaza

Pateuri umplute cu soia si tofu din: foi de placinta, soia, branza tofu, ulei, suc de rosii, zahar, condiment, piper.

Ingrediente:Pateuri_umplute_cu_soia_si_tofu

  • 1 pachet foi pentru plăcintă
  • 200 g soia granule
  • 200 brânză tofu
  • 4 linguri ulei
  • 1 ceaşcă suc de roşii
  • 2 linguriţe zahăr
  • condiment din legume uscate
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbi soia timp de 10 minute, în apă cu condiment din legume uscate, încălzeşti 2 linguri de ulei în tigaie şi căleşti soia bine scursă.

Stingi cu sucul de roşii, pui zahărul, piper şi condiment din legume după gust şi continui fierberea timp de aproximativ 20 de minute, amestecând ca să nu se lipească de baza vasului.

Tai aluatul în fâşii late de 8-10 cm, pe care le ungi cu un strat fin de ulei. I

ntr-o margine de fâşie, pui umplutură de soia şi cubuleţe de tofu.

Pliezi aluatul astfel încât latura mică să se suprapună pe prima porţiune a lungimii fâşiei, în continuare pliezi pe latura triunghiului, apoi pe diagonală, până când se termină aluatul.

Aşezi pateurile într-o tavă, le ungi cu ulei şi le coci la foc mediu aproximativ 25 de minute, până se rumenesc.

Pateuri umplute cu soia si tofu

Pateuri_umplute_cu_soia_si_tofu

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 


poate te intereseaza si:

Pateuri umplute cu carne

Pateuri umplute cu carne din: lapte, zahar, drojdie, faina, sare, unt topit, oua, chimen, sare, ceapa, ulei, carne tocata, cartof, piper. Ingrediente aluat: 90 ml lapte călduţ 1 linguriţă zahăr 20 g drojdie 200 g făină 1 linguriţă sare 100 g unt topit 2 ouă chimen sare Ingrediente umplutură: 1 ceapă 1 lingură ulei 300 […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.