Pateuri umplute cu cartofi din: cartof, ulei, ceapa rosie, ghimbir, usturoi, praf de curry, chili, turmeric, zahar, piper alb, sare, coriandru, aluat de patiserie, ou. Ingrediente: 1 cartof 2 linguri de ulei vegetal 1 ceapa rosie, tocata marunt 1 1/2 lingurite ghimbir proaspăt ras 1 catel de usturoi, tocat 1 lingurita praf de curry 1/4 […]
Pateuri umplute cu soia
PrinteazaPateuri umplute cu soia din: aluat pentru pateuri, soia granule, branza de soia, ulei, suc de rosii, scortisoara, zahar, vegeta, piper.
Ingrediente :
- 1 pachet aluat special pentru pateuri
- 100 g soia granule
- 100 g brânză de soia tăiată cuburi
- 2 linguri ulei
- 1 ceaşcă (de ceai) cu suc de roşii
- 1 linguriţă scorţişoară
- 2 linguriţe zahăr
- 2 linguri Vegeta
- piper
Mod de preparare:
Fierbi soia într-o cantitate suficientă de apă, timp de 10 minute. încălzeşti uleiul în tigaie şi pui soia bine scursă.
Micşorezi focul şi adaugi sucul de roşii, scorţişoara, zahărul, vegeta, piperul şi fierbi 20 de minute.
Tai aluatul în pătrate.
Pui în centrul pătratului amestecul de soia, aşezi şi cuburi de brânză de soia şi împătureşti aluatul sub formă de plic.
Coci pateurile până se rumenesc.
Pofta buna!
poate iti place si:
Reteta zilei: Pateuri umplute cu cartofi
Pateuri umplute cu peste
Pateuri umplute cu peste din: frunze de sfecla, castravete, iaurt, suc de lamaie, marar, menta, somon, sare de mare, foi de placinta, unt topit. Ingrediente: 2-3 frunze de sfecla sau o mână de frunze de spanac 1 castravete lung 300 g iaurt gras 1 lingură suc de lămâie 1 fir mărar tocat 1 vârf de […]
Pofta buna!