Pateuri cu unt de arahide

Printeaza

Pateuri cu unt de arahide din: aluat de patiserie, unt de arahide, banana, ou, nuci, seminte de susan.

Ingrediente: 

  • 300 g aluat de patiserie
  • 130 g unt de arahide
  • 1 banana, feliata
  • 1 ou, bătut
  • 1 lingura nuci sau semințe de susan

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 190ºC.

Formati 4 dreptunghiuri lungi de aluat. Se taie dreptunghiurile în jumătate. Veti avea acum 8 pătrate. Adaugati 1 lingură de unt de arahide în mijlocul fiecarui pătrat.

Adaugati 2-3 felii de banane. Presarati nuci sau seminte de susan si inchideti aluatul. Aplatizati cu ajutorul unei furculite.

Transferati intr-o tava.

Coaceți pentru 10-15 minute.

 

Pofta buna!

 

Pateuri de cartofi

Pateuri de cartofi din: cartofi, oua, chimen, cimbru, faina, pesmet, marar, chili, sare, piper, ulei, unt, ceapa, ciuperci, carnaciori. Ingrediente: 1 kg cartofi 5 ouă 1 linguriţă cu chimen 1/2 linguriţă cu cimbru 3 linguri cu făină 3 linguri cu pesmet 1 linguriţă cu mărar uscat 1/2 linguriţă cu chili sare piper ulei Pentru umplutura: […]

Pateuri cu ciuperci si menta

Pateuri cu ciuperci si menta din: ulei, sifon, sare, zahar, drojdie, faina, ciuperci, ceapa, piper, menta. Ingrediente: 1 pahar cu ulei 2 pahare cu sifon sau apă minerală sare 1 lingură cu zahăr drojdie 400 g făină 6-8 ciuperci mari 1 ceapă piper măcinat sare 2 linguri cu ulei mentă tocată   Mod de preparare: […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.