Pateuri cu branza albastra din: faina, unt, telemea, iaurt, sare, zahar, ienibahar, nucsoara, broccoli, carnati, crema de branza, branza feta, branza albastra, piper, ou, zahar pudra, mustar. Ingrediente aluat: 250 g de faina 200 g de unt nesarat foarte, taiat cuburi mici 55 g telemea, maruntita 65 g iaurt sau smantana 1/2 lingurița de sare 1/2 […]
Pateuri picante cu cartofi din: cartofi, mazare, ceapa, curry, mustar, lamaie, aluat. Ingrediente: 300 g de cartofi 100 g mazare 1 ceapa 2 linguriţe pastă de curry 1 linguriţă seminţe de muştar zeama de la 1/2 lămâie 375 g aluat de foitaj Mod de preparare: Se fierb 8 minute 300 g de cartofi curăţaţi de coajă […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Ce-mi plac astea