Patratele crocante de ciocolata

Printeaza

Patratele crocante de ciocolata din: ciocolata neagra, quinoa, fistic, caise uscate.

Ingrediente:

  • 150 g ciocolată neagră
  • 50 g seminţe de quinoa souffle
  • 50 g de sâmburi de fistic nesăraţi
  • 50 g caise uscate

 

Mod de preparare:

Patratele crocante de ciocolata: Tăiaţi fisticul şi caisele uscate în bucăţi mici, apoi topiţi ciocolata într-o cratiţă mică.

Luaţi de pe foc şi adăugaţi quinoa, fisticul şi caisele.

Turnaţi preparatul într-o formă cu margini înalte, în care aţi pus folie de aluminiu, pe o grosime de aproximativ 1,5 cm.

Neteziţi suprafaţa şi lăsaţi să se usuce aproximativ 3 ore, până când se întăreşte.

Tăiaţi în pătrăţele.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Biscuiți cu Ovăz și Ciocolată Fără Gluten

Biscuiți cu Ovăz și Ciocolată Fără Gluten: combină plăcerea gustativă cu beneficiile pentru sănătate, fiind o alternativă excelentă pentru cei care doresc să evite glutenul dar să se bucure de o gustare delicioasă și sănătoasă. Acești biscuiți sunt perfecți pentru o gustare rapidă, pentru a fi luați la pachet sau serviți alături de o ceașcă […]

Salată de Orez și Legume la Grătar

Salată de Orez și Legume la Grătar. Această salată îmbină orezul sățios și nutritiv cu legumele dulci și savuroase, gătite la grătar pentru a le intensifica gustul natural. De asemenea, este o alegere excelentă pentru vegetarieni sau pentru cei care caută o opțiune sănătoasă și fără carne. Cu o combinație perfectă de texturi și gusturi, […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.