Patratele crocante de ciocolata

Printeaza

Patratele crocante de ciocolata din: ciocolata neagra, quinoa, fistic, caise uscate.

Ingrediente:Patratele crocante de ciocolata

  • 150 g ciocolată neagră
  • 50 g seminţe de quinoa souffle
  • 50 g de sâmburi de fistic nesăraţi
  • 50 g caise uscate

 

Mod de preparare:

Tăiaţi fisticul şi caisele uscate în bucăţi mici, apoi topiţi ciocolata într-o cratiţă mică. Luaţi de pe foc şi adăugaţi quinoa, fisticul şi caisele.

Turnaţi preparatul într-o formă cu margini înalte, în care aţi pus folie de aluminiu, pe o grosime de aproximativ 1,5 cm. Neteziţi suprafaţa şi lăsaţi să se usuce aproximativ 3 ore, până când se întăreşte.

Tăiaţi în pătrăţele.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.