Patravi cu masline

Printeaza

 Patravi cu masline

Ingrediente:Patravi cu masline

  • 4 păstrăvi potriviţi
  • 100 g măs­line negre fără sâmburi
  • pătrunjel
  • 4 linguri ulei
  • 1/2 pahar vin alb
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi bine peştii, îi speli şi îi pui într-o tavă. Umpli fiecare peşte cu pătrunjel tocat amestecat cu măsline, ulei, vin alb, sare şi piper.

Dai la cuptor pentru 35-40 de minute, până se rumenesc frumos. Din când în când stropeşti păstrăvii cu sucul din tavă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.