Pavlova cu Fructe de Pădure și Cremă de Mascarpone

Printeaza

Pavlova cu Fructe de Pădure și Cremă de Mascarpone din: albusuri de ou, zahar pudra, otet alb, extract de vanilie, amidon de pormb, smantana, mascarpone, fructe de padure.

 

Ingrediente:

  • 4 albușuri de ou
  • 250 g zahăr pudră
  • 1 linguriță oțet alb
  • 1 linguriță extract de vanilie
  • 1 linguriță amidon de porumb
  • 200 ml smântână pentru frișcă
  • 150 g mascarpone
  • Fructe de pădure proaspete (mure, zmeură, afine)

 

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 150°C. Bateți albușurile într-un bol mare până devin spumoase.

Adăugați zahărul treptat, continuând să bateți până obțineți o consistență lucioasă și fermă.

Încorporați oțetul, extractul de vanilie și amidonul de porumb.

Formați un cerc din amestec pe o foaie de copt și coaceți timp de 1 oră și 30 de minute.

Lăsați pavlova să se răcească în cuptor.

Bateți smântâna pentru frișcă și amestecați cu mascarpone. Intindeți peste pavlova răcită și adăugați fructele de pădure.

Pavlova cu Fructe de Pădure și Cremă de Mascarpone

Informații nutriționale (per porție):

  • Calorii: 320 kcal
  • Carbohidrați: 45 g
  • Proteine: 5 g
  • Grăsimi: 15 g

 

 

Pavlova este un desert popular ce își trage originea din Noua Zeelandă și Australia, fiind denumit în onoarea balerinei ruse Anna Pavlova.

Acest desert reprezintă o combinație divină de crocant și cremozitate, fiind adesea asociat cu sărbători și ocazii speciale.

Varianta noastră, cu fructe de pădure și mascarpone, aduce un plus de savoare și rafinament, transformând pavlova într-un adevărat deliciu celestial.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Tort cu brânză şi lămâie

Tort Pavlova cu zmeura

O reteta de tort pavlova cu zmeura din: albusuri, zahar tos, otet de zmeura, praf de copt cu lamaie, fructe de padure, crema de branza si frunze de menta. Ingrediente: 6 albusuri 350 g zahar tos marunt 1 lingura otet de zmeura Un strop de praf de copt cu lamaie 300-400 g zmeura si alte […]

Prăjitură Pavlova cu cafea şi zmeură

Prăjitură Pavlova cu cafea şi zmeură

O reteta de prajitura pravlova cu cafea si zmeura din: albusuri, sare, zahar, otet, esenta de vanilie, cafea instant, frisca, zahar vanilinat si zmeura. Ingrediente: 5 albuşuri sare 250g zahăr 1 linguriţă oţet esenţă de vanilie 1 lingură cafea instant 200 ml frişca 1 plic zahăr vanilinat 200 g zmeură   Mod de preparare: Se […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.