Porc la Tigaie cu Măsline și Roșii din: file de porc, rosii, masline, usturoi, ulei, otet, sare, piper, busuioc. Descoperă savoarea autentică a mediteranei cu această rețetă simplă, dar impresionantă. Această combinație clasică îmbină suculența cărnii de porc cu aromele intense ale măslinelor și dulceața roșiilor, oferind o masă delicioasă care te va transporta direct […]
Pelmeni cu carne
PrinteazaPelmeni cu carne din: faina, oua, unt, sare, smantana, carne tocata, mirodenii.
Ingrediente:
- un kg făină
- 5 ouă
- 100 g unt
- sare
- smântână
Umplutura:
- 500 g carne tocată (vită şi porc)
- mirodenii
Mod de preparare:
Pelmeni cu carne: Aluatul se pregăteşte simplu, bătându-se cu sare şi 50 ml apă, se presară făina, se amestecă bine, apoi se adaugă ouăle şi se frământă. Coca trebuie să fie destul tare, ca pentru tăiţei.
întinde foaia subţire şi cât permite de mare, din ea tăindu-se mici pătrate cu latura de 3 cm, care, mai apoi, se umplu cu carnea trecută de două ori prin maşina de tocat şi amestecată cu mirodenii.
îndoaie la colţ şi le strângi bine marginile, apăsând cu degetele. Se pun în apa cu sare dată deja în clocot şi se fierb, încetiişor, la foc mic.
servesc cu smântână deasupra.
Pofta buna!
Masca Facială cu Mușețel: Beneficii pentru Îngrijirea Pielii
Masca Facială cu Mușețel: Beneficii pentru Îngrijirea Pielii din: musetel, miere, iaurt. Într-o lume în care frumusețea naturală și îngrijirea pielii primesc o atenție din ce în ce mai mare, utilizarea ingredientelor naturale devine esențială. Mușețelul, cu proprietățile sale antiinflamatoare și calmante, ocupă un loc special în arsenalul de îngrijire a pielii. Beneficiile Mușețelului pentru […]
Incoming search terms:
- pelmeni cu carne
- pelmeni receta