Peltea de zmeura

Printeaza

Peltea de zmeura

Ingrediente:Peltea de zmeura

  • 1 l zeamă de zmeură
  • 1 kg zahăr

 

 

 

Mod de preparare:

Se alege zmeura şi se stoarce câte puţină odată, printr-o pânză. Se lasă să se limpezească.

Se pun în tingirea de dulceaţă cantităţi egale de zeamă de zmeură şi zahăr şi se fierb la foc mic, până ce pelteaua este destul de legată.

Se va observa cu atenţie momentul când trebuie ridicată de pe foc, deoarece dacă se trece din fiert, pelteaua nu se mai leagă. Se toarnă fierbinte în borcane.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • peltea de zmeura

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.